(Nm)QÆVNARODNA KONFERENCÆQ(B, (NPRISWQ^ENA (B125 (NRÆ^NICÆ WÆD DNQ NARODVENNQ gANSA gANA(B. =s)E International conference dedicated to 125-th anniversary of Hans Hahn : (NTEZI DOP(B. 27 (N^ERWNQ (B- 3 (NLIPNQ (B2004, (N~ERN)QÆWCÆ (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2004)
(Nw KNIZ)QÆ PODANO TEZI DOPOWÆDEJ UKRAÇNSXKIH Æ ZARUBÆVNIH W^ENIH Z PITANX FÆZIKO(B-(NMATEMATI^NIH NAUK(B, (NPROGOLO[ENIH NA mÆVNARODNÆJ KONFERENCÆÇ U ~ERNÆWCQH(B, (NPRISWQ^ENÆJ (B125-(NRÆ^^@ WÆD DNQ NARODVENNQ gANSA gANA(B. (NgANS gAN (B- (NWÆDOMIJ AWSTRÆJSXKIJ MATEMATIK(B, (NPROFESOR wÆDENSXKOGO UNÆWERSITETU(B, (NOSNOWNÆ PRACÆ QKOGO PO TEORÆÇ FUNKCÆJ Æ FUNKCÆONALXNOMU ANALÆZU(B. (NnADRUKOWANE WIDANNQ UKRAÇNSXKO@ Æ ANGLÆJSXKO@ MOWAMI(B, (NROZRAHOWANE NA SPECÆALÆSTÆW Æ STUDENTÆW FÆZIKO(B-(NMATEMATI^NIH NAUK(B.s)E
(NuKR(B. (NTA ANGL(B.s
Keywords: (NmATEMATIKA(B.s