(NpR)QÆZWI]A QK ODIN Z ANTROPONÆMNIH KLASÆW (B:s)E (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NrULXOWA(B, (Nn(B.)Qæ.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
)Qæ(NSTORÆQ PRÆZWI]EWIH NAZW Æ PRÆZWI](B, (NSPOSOBI ÇH TWORENNQ(B, (NHARAKTER SLOWOZMÆNI Æ FUNKCÆONUWANNQ(B, (NZW(B'(NQZOK Z ÆSTORÆÃ@ Æ KULXTURO@(B, (NZNA^ENNQ DLQ MOWOZNAW^IH(B, (NKULXTUROLOGÆ^NIH TA SUSPÆLXSTWOZNAW^IH STUDÆJ (B- (NU CXOMU POSÆBNIKU(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E; )QÆ(NSTORÆQ PRÆZWI]s)E