(NkURSOWA ROBOTA Z TEHN)QÆ^NOÇ MEHANÆKI (B:s)E (NMETOD(B. (NWKAZ)QÆWKI TA ÆNDIWÆDUALXNÆ ZAWDANNQ (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmETODI^NA ROZROBKA M)QÆSTITX WARÆANTI ÆNDIWÆDUALXNIH ZAWDANX TA ZRAZKI WIKONANNQ Æ OFORMLENNQ KURSOWOÇ ROBOTI Z TEHNÆ^NOÇ MEHANÆKI(B. (NpRIZNA^ENA DLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NbÆOTEHNÆ^NÆ TA MEDI^NÆ APARATI Æ SISTEMI(B".s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwI]A OSW)QÆTAs)E -- (NpRAKTI^N)QÆ METODI NAW^ANNQs)E -- (NkURSOW)QÆ ROBOTI(B.s)E; (NtEHN)QÆKAs)E -- (NtEHN)QÆ^NA MEHANÆKA(B.s)E