(NmENEDVMENT U TEZAH (B:s (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NrOZGLQNUT)QÆ PROGRAMNÆ PITANNQ Z KURSU (B"(NoSNOWI MENEDVMENTU(B": (NWINIKNENNQ TA OSNOWNÆ ETAPI ROZWITKU MENEDVMENTU(B, (NFUNKCÆÇ MENEDVMENTU(B, (NORGANÆZACÆQ UPRAWLÆNSXKOÇ PRACÆ(B, (NWPLIW PROCESU GLOBALÆZACÆÇ NA MENEDVMENT(B. (NdLQ STUDENTÆW ZAO^NOGO WÆDDÆLENNQ WUZÆW ZÆ SPECÆALXNOSTÆ (B"(NmENEDVMENT ORGANÆZACÆJ(B".s)E
Keywords: (NmENEDVMENT(B.s