(NoPTOELEKTRON)QÆKA (B:s)E (NMETOD(B. (NREK(B. (NDO LAB(B. (NROB)QÆT (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI SKLADENÆ U WÆDPOWÆDNOSTÆ Z PROGRAMO@ SPECKURSU (B"(NoPTOELEKTRONÆKA(B" Æ (NMÆSTQTX OPIS LABORATORNIH ROBÆT(B, (NQKÆ WIKONU@TX STUDENTI ^ETWERTOGO KURSU FÆZI^NOGO FAKULXTETU ZÆ SPECÆALXNOSTÆ (B7.070101. (Nu KOVNÆJ ROBOTÆ WIKLADA@TXSQ PITANNQ TEORÆÇ FÆZI^NOGO QWI]A(B, (NPORQDOK PROWEDENNQ WIMÆRÆW Æ SHEMA USTANOWKI(B, (NPOSLÆDOWNÆSTX OBROBKI TA REZULXTATÆW EKSPERIMENTU(B, (NPODANÆ KONTROLXNÆ PITANNQ TA LÆTERATURA(B.s)E
Keywords: (NoPTOELEKTRON)QÆKA(B.s)E