(NoHORONA PRAC)QÆ (B:s)E (NMETOD(B. (NREK(B. (NDO TESTOWIH ROB)QÆT (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI MÆSTQTX WARÆANTI TESTOWIH ROBÆT WÆDPOWÆDNO DO TEMATI^NOGO PLANU KURSU (B"(NoHORONA PRACÆ(B", (NA TAKOV PORQDOK TA UMOWI ÇH WIKONANNQ J KRITERÆÇ OCÆN@WANNQ(B.s)E
Keywords: (NoHORONA PRAC)QÆ(B.s)E