(NrEJTINGOWE NAW^ANNQ U wuz)Qæ (B:s)E (NMETOD(B. (NWKAZ)QÆWKI (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmETOD(B. (NWKAZ)QÆWKI ZA SWOÇM SPRQMUWANNQM MA@TX NA METÆ WDOSKONALITI METODIKU ORGANÆZACÆÇ TA PROWEDENNQ AUDITORNIH ZANQTX Æ STOSU@TXSQ PITANX OFORMLENNQ (B((NWIKLADU(B/(NWIGOLO[ENNQ(B) (NTA UMOW PODANNQ ROBÆT NAW^(B. (NHARAKTERU(B, (N]O WIKONU@TXSQ STUDENTAMI WUZÆW U HODÆ NAW^(B. (NPROCESU TA KRITERÆÇW ÆÇ OCÆN@WANNQ(B. (NdLQ WIKLADA^ÆW Æ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NeKONOMÆKA PÆDPRIÃMSTWA(B".s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwI]A OSW)QÆTAs)E -- (NnAW^ANNQs -- (NrEJTINGOWE NAW^ANNQ(B.s