(NtENDENC)QÆÇ POLÆTI^NOGO TA EKONOMÆ^NOGO ROZWITKU KOROLÆWSXKOÇ rUMUNÆÇ U (B20-(NH (B- 30-(NH ROKAH hh ST(B. :s)E (NKONSPEKT LEKC)QÆJ (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nu WIDANN)QÆ WMÆ]ENO LEKCÆÇ ZÆ SPECKURSU (B"(NpOLÆTI^NIJ ROZWITOK rUMUNÆÇ W PER[ÆJ POLOWINÆ hh ST(B.", (NW QKIH DAÃTXSQ OCÆNKA POLÆTI^NOÇ DÆQLXNOSTÆ PRAWORADIKALXNIH PARTÆJ rUMUNÆÇ W MÆVWOÃNNIJ PERÆOD TA HARAKTERIZUÃTXSQ EKONOMÆ^NE STANOWI]E ODNÆÃÇ Z PRIÃDNANIH U (B1918 (NR(B. (NPROWÆNCÆJ rUMUNÆÇ (B- (NbUKOWINI(B. (NdLQ STUDENTÆW ÆSTORI^NOGO FAKULXTETU SPECÆALXNOSTÆ (B"æ(NSTORÆQ(B", (NA TAKOV KRAÃZNAWCÆW TA W^ITELÆW ÆSTORÆÇ(B.s)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NrUMUN)QÆQ(B.s)E