(NdVERELOZNAWSTWO )QÆSTORÆÇ uKRAÇNI (B:s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆJ(B, (NMETOD(B. (NREKOMENDACÆÇ TA PLANI PRAKT(B. (NZANQTX (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2003)
(NpROPONOWANE WIDANNQ MA)QÃ SWOÃ@ METO@ DOPOMOGTI STUDENTAM(B-Æ(NSTORIKAM ZASWOÇTI OSNOWNÆ TEORETI^NÆ PRINCIPI WIW^ENNQ DVEREL Æ DATI METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO ÇH ZASTOSUWANNQ W NAUKOWIH DOSLÆDVENNQH PISEMNIH PAM(B'(NQTOK Z ÆSTORÆÇ uKRAÇNI(B. (Na TAKOV WIROBITI PRAKTI^NÆ UMÆNNQ Æ NAWI^KI PO WIKORISTANN@ ÆSTORI^NIH DOKUMENTÆW(B. (NcXOMU SLUVATX Æ PRAKTI^NÆ ZANQTTQ(B. (NpEREWÆRITI SEBE KOVNOMU DOPOMOVE PERELÆK KONTROLXNIH PITANX(B. (NuWAZÆ STUDENTÆW TAKOV PROPONUÃTXSQ SPISOK ZAGALXNIH TEORETI^NIH Æ NAW^ALXNIH PRACX WÆDOMIH W^ENIH(B.s)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- (NdVERELOZNAWSTWO(B.s