(NeKONOM)QÆ^NA SISTEMA uKRAÇNI(B: (NPROBLEMI TA OSNOWNÆ NAPRQMKI ROZWITKU (B:s)E (NmATER)QÆALI æææ wSEUKRAÇNSXKOÇ STUDENTSXKOÇ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ M(B. (N~ERNÆWCÆ(B, 14-16 (NKWÆTNQ (B2004 (NR(B. /s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NdO ZB)QÆRNIKA UWÆJ[LI MATERÆALI æææ wSEUKRAÇNSXKOÇ SUDENTSXKOÇ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ (B"(NeKONOMÆ^NA SISTEMA uKRAÇNI(B: (NPROBLEMI TA OSNOWNÆ NAPRQMKI ROZWITKU(B" (14-16 (NKWÆTNQ (B2004 (NR(B., (NM(B. (N~ERNÆWCÆ(B), (NQKÆ MÆSTQTX REZULXTATI DOSLÆDVENX U GALUZÆ TEORÆÇ MENEDVMENTU(B, (NMARKETINGU(B, (NEKONOMÆKI TERITORÆALXNIH Æ WIROBNI^O(B-(NKOMERCÆJNIH SISTEM(B, (NMÆVNARODNIH EKONOMÆ^NIH WÆDNOSIN(B.s)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKAs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E