(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 199 :s (NgEOGRAF)QÆQs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.] ;s, 2004)
(Nu ZB)QÆRNIKU ROZKRIWA@TXSQ AKTUALXNÆ PROBLEMI TERITORÆALXNOÇ DIFERENCÆACÆÇ MÆNERALXNIH(B, (NZEMELXNIH(B, (NLÆSOWIH PRIRODNIH RESURSÆW uKRAÇNI(B, (NSU^ASNOGO STANU TA PERSPEKTIW ROZWITKU ÇÇ PROMISLOWOSTÆ(B, (NSÆLXSXKOGO GOSPODARSTWA(B, (NBUDÆWNICTWA(B, (NREKREACÆJNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, Æ(NSTORÆÇ STANOWLENNQ GEOGRAFÆ^NOÇ NAUKI(B. (NpRIZNA^ENIJ DLQ WIKLADA^ÆW(B, (NNAUKOWIH PRACÆWNIKÆW TA STUDENTÆW WUZÆW TA NAUKOWIH USTANOW(B.s)E
Keywords: (NgEOGRAF)QÆQ(B.s)E