(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 209 :s (NpEDAGOG)QÆKA TA PSIHOLOGÆQs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.] ;s, 2004)
(Nu ZB)QÆRNIKU WMÆ]ENO PRACÆ DOKTORÆW(B, (NKANDIDATÆW NAUK(B, (NNAUKOWIH SPÆWROBÆTNIKÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NU QKIH WISWÆTL@@TXSQ AKTUALXNÆ PROBLEMI TEORÆÇ PSIHOLOGÆÇ TA PRAKTI^NOÇ PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH PSIHOLOGÆW(B.s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQ(B.s)E