(NrOZW(B'(NQZUWANNQ ZADA^ Z OPTIKI (B:s (NmETOD(B. (NREKOMENDAC)QÆÇ DO PEDAGOGÆ^NOÇ PRAKTIKI (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ SKLADENÆ U WÆDPOWÆDNOSTÆ ZÆ [KÆLXNO@ PROGRAMO@ KURSU (B"(NoPTIKA(B" (NDLQ STUDENTÆW(B, (NQKÆ PROHODQTX PEDAGOGÆ^NU PRAKTIKU W NAW^ALXNIH ZAKLADAH(B.s)E
Keywords: (NoPTIKA(B.s