(NmETODI GEOGRAF)QÆ^NIH DOSLÆDVENX (B((NbLOK(B. (NmETODI SOCÆALXNO(B-(NEKONOMÆKO(B-(NGEOGRAFÆ^NIH DOSLÆDVENX(B) :s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆJ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nw BRO[UR)QÆ PODANO TRI TEKSTI TRXOH LEKCÆJ PRO METODI Æ OSNOWNÆ METODOLOGÆ^NÆ PRINCIPI NAUKOWOGO DOSLÆDVENNQ(B, (NQKÆ WIKORISTOWU@TXSQ W SOCÆALXNÆJ TA EKONOMÆ^NÆJ GEOGRAFÆÇ U POÃDNANNÆ TA W ZALEVNOSTÆ WÆD POSTAWLENOGO ZAWDANNQ(B. (N~ITA^AM STANE W NAGODÆ Æ SPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI(B. (NrOZRAHOWANA NA STUDENTÆW(B, (NASPÆRANTÆW TA WIKLADA^ÆW GEOGRAFÆÇ(B.s)E
Keywords: (NgEOGRAF)QÆQs)E -- (NeKONOM)QÆ^NAs)E -- (NmETODI DOSL)QÆDVENX(B.s)E