(NnAC)QÆONALXNE SAMOWIZNA^ENNQ NARODÆW rOSÆÇ(B: (NPOLÆTI^NÆ ÆDEÇ TA REALÆÇ (B(1917-1922 (NRR(B.) :s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆJ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NnAC)QÆONALXNE SAMOWIZNA^ENNQ NARODÆW rOSÆÇ(B: (NPOLÆTI^NÆ ÆDEÇ TA ÆSTORI^NÆ REALÆÇ (B(1917-1922). (NkONSPEKT LEKCÆJ DO SPECKURSU (B"(NuKRAÇNSXKA TA ROSÆJSXKA POLÆTI^NA DUMKA W DRUGÆJ POLOWINÆ hæh (B- (NPO^ATKU hh ST(B." ((NDLQ STUDENTÆW(B-(NMAGÆSTRANTÆW ÆSTORI^NOGO FAKULXTETU(B, (N]O NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B"(NPOLÆTOLOGÆQ(B"). (Nw BRO[URÆ MOVNA PROSTEVITI PROCESI ROZGORTANNQ NACÆONALXNIH REWOL@CÆJ NA TERITORÆÇ KOLI[NXOÇ rOSÆJSXKOÇ ÆMPERÆÇ TAKOV WAVLIWO Æ DLQ ROZUMÆNNQ TIH NACÆONALXNO(B-(NDERVAWNIH TRADICÆJ TA ÆDEJ(B, (NNA QKÆ NAMAGA@TXSQ SPERTISQ NOWOPOSTALÆ NEZALEVNÆ DERVAWI (B- (NKOLI[NÆ RESPUBLÆKI srsr(B.s)E
Keywords: (NpOL)QÆTIKAs)E -- (NnAC)QÆONALXNA POLÆTIKAs)E -- (NrOS)QÆQ(B.s)E