(NsTANOWLENNQ TA OSNOWN)QÆ ETAPI ROZWITKU PROKURATURI uKRAÇNI (B:s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆJ (B/s)E - (NqKIM^UK(B, (Nm(B.(Nk(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nu LEKC)QÆÇ WIKLADAÃTXSQ MATERÆAL(B, (NNEOBHÆDNIJ DLQ ROZUMÆNNQ PROCESÆW STANOWLENNQ TA OSNOWNIH ETAPÆW ROZWITKU PROKURATURI W uKRAÇNÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW @RIDI^NIH WUZÆW Æ FAKULXTETÆW(B, (NA TAKOV DLQ TIH(B, (NHTO WIW^AÃ DISCIPLÆNU (B"(NpROKURORSXKIJ NAGLQD W uKRAÇNÆ(B", (NASPÆRANTÆW(B, (NZDOBUWA^ÆW NAUKOWIH STEPENÆW(B, (NWIKLADA^ÆW Æ PRAKTIKÆW(B.s)E
Keywords: (NpROKURATURA uKRA)QÇNIs)E -- (NsTANOWLENNQs -- (NrOZWITOK(B.s