(NbUKOWINA )QÆNWESTICÆJNO(B-(NTURISTI^NA(B.s)E (NwIP(B. )Qææs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.] ;s, 2004)
(NcEJ DOW)QÆDNIK (B- (NODNA Z PER[IH SPROB PREDSTAWITI bUKOWINU W ÆNFORMACÆJNOMU PROSTORÆ W POETI^NO(B-(NEKONOMÆ^NOMU RAKURSÆ(B. (NpORQD Z CÆKAWIM TEKSTOWIM MATERÆALOM TA ^UDOWIMI KOLXOROWIMI FOTOGRAFÆQMI PO ~ERNÆWCQH Æ KOVNOMU RAJONU OBLASTÆ ZOKREMA(B, (N^ITA^ ZNAJDE TUT SHEMI ROZWITKU TURIZMU W QKIH ZAZNA^ENÆ TURISTI^NÆ KOMPLEKSI Æ MAR[RUTI(B, (NSPORTIWNÆ SPORUDI Æ MÆSCQ(B, (NPRIDATNÆ PÆD ROZMÆ]ENNQ OB(B'Ã(NKTÆW TURIZMU(B, (NAWTOZAPRAWNÆ STANCÆÇ Æ MÆVNARODNÆ PUNKTI PROPUSKU TA BAGATO ÆN[OGO(B. (NwIDANA KNIGA UKRAÇNSXKO@(B, (NANGLÆJSXKO@ Æ NÆMECXKO@ MOWAMI(B. (NrOZRAHOWANA NA PÆDPRIÃMCÆW Æ [IROKE KOLO ^ITA^ÆW(B.s)E
(NuKR(B., (NANGL(B. (NTA N)QÆM(B. (NMOWAMIs)E
Keywords: (NgEOGRAF)QÆQs)E -- (NkRA)QÇNOZNAWSTWOs)E -- (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (NkRA)QÃZNAWSTWOs)E -- (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (NtURIZMs -- (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E