(NgEOEKOLOG)QÆ^NE KARTUWANNQ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DO PRAKTI^NIH ZANQTX (B/s)E - (NgUCULQK(B, (Nw(B.(Nm(B.s; (NpRISAKAR(B, (Nw(B.(Nb(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nw DANIH METODI^NIH WKAZ)QÆWKAH PRIWODQTXSQ ZAWDANNQ Z GEOEKOLOGÆÇ (B((NLAND[AFTNOÇ EKOLOGÆÇ(B) Æ, (NZOKREMA(B, (NOB^ISLENNQ EKOLOGO(B-(NGEOHÆMÆ^NIH POKAZNIKÆW PRIRODNOGO SEREDOWI]A(B, (NOCÆNKI EKOLOGÆ^NOÇ SITUACÆÇ(B, (NSKLADANNQ WÆDPOWÆDNIH KART(B. (NwIDANNQ ADRESUÃTXSQ STUDENTAM GEOGRAFÆ^NIH(B, (NPRIRODNI^IH Æ EKOLOGÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
Keywords: (NlAND[AFTWOZNAWSTWOs -- (NgEOEKOLOG)QÆQ(B.s)E