(NkRATKIJ KURS SOWREMENNOGO RUSSKOGO QZYKA(B.s (NwYPUSK )Qæ(B, /s)E - (NdA]ENKO(B, (No(B.(Ni(B.s; (NgURALX(B, (Nm(B.(Ni(B.s; (N~nu IM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK ROZRAHOWANIJ DLQ WIW^ENNQ KURSU ROSÆJSXKOÇ MOWI SLUHA^AMI FAKULXTETU DOWUZÆWSXKOÇ PÆDGOTOWKI(B. (NjOGO META (B- (NW DOSTUPNÆJ FORMÆ WIKLASTI TEORETI^NIJ MATERÆAL(B, (NA TAKOV SPRIQTI WIROBLENN@ W SLUHA^ÆW NEOBHÆDNIH PRAKTI^NIH NAWIKÆW ANALÆZU MOWNIH FAKTÆW W OBLASTÆ LEKSIKI(B, (NFRAZEOLOGÆÇ(B, (NORFOEPÆÇ(B, (NSLOWOTWORENNQ(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NrOS)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E