(NoHORONA PRAC)QÆ (B:s)E (NoPORNIJ KONSPEKT LEKC)QÆJ (B/s)E - (NkSXONDZ(B, (Ns(B.(Nw(B.s; (NoSADCA(B, (Nz(B.)Qæ.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NoPORNIJ KONSPEKT LEKC)QÆJ OHOPL@Ã TEORETI^NÆ PITANNQ Z OHORONI PRACÆ U SFERÆ WIROBNICTWA WÆDPOWÆDNO DO NAW^ALXNOÇ PROGRAMI WIW^ENNQ KURSU (B"(NoHORONA PRACÆ(B". (NdLQ STUDENTÆW WI]OÇ [KOLI EKONOMÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
Keywords: (NoHORONA PRAC)QÆ(B.s)E