(NbUDOWA RE^OWINI (B:s (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NsL)QÆPEN@K(B, (Nt(B.(Ns(B.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NwIHODQ^I Z TEOR)QÆÇ BUDOWI ATOMÆW Æ MOLEKUL(B, (NROZGLQDA@TXSQ STRUKTURNÆ ASPEKTI UTWORENNQ HÆMÆ^NOGO ZW(B'(NQZKU W MOLEKULAH(B, (NELEKTRI^NÆ TA MAGNÆTNÆ WLASTIWOSTÆ RE^OWIN(B, (NFAKTORI(B, (N]O WPLIWA@TX NA NIH(B. (NwELIKU UWAGU PRIDÆLENO WZAÃMOZW(B'(NQZKU MOLEKULQRNOÇ BUDOWI RE^OWINI Z ÇÇ SPEKTRALXNIMI WLASTIWOSTQMI(B. (NdLQ STUDENTÆW HÆMÆ^NIH Æ FÆZI^NIH FAKULXTETÆW UNÆWERSITETÆW(B.s)E
Keywords: (Nf)QÆZIKAs)E -- (NmOLEKULQRNAs -- (NbUDOWA RE^OWIN(B.s