(NeTIKA (B:s (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DO SEMÆNARSXKIH ZANQTX (B/s)E - (NkL)QÆ^UK(B, (Na(B.(Nw(B.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NsEM)QÆNARSXKÆ ZANQTTQ Z DISCIPLÆNI (B"(NeTIKA(B" (NMA@TX ZA METU POGLIBITI OTRIMANÆ W LEKCÆJNOMU KURSÆ ZNANNQ STUDENTÆW(B. (NsPECÆALXNO ROZROBLENA TEMATIKA ZA^ÆPAÃ QK TIPOWÆ SKLADNÆ VITTÃWÆ SITUACÆÇ(B, (NDOPOMAGA@^I U ÇH WIRÆ[ENNÆ(B, (NTAK Æ ZASTERÆGAÃ WÆD MOVLIWIH ZAJWIH SKLADNO]ÆW(B, (NPROPONU@^I ZASTOSUWATI ZNANNQ TA NAWIKI(B, (NOTRIMANÆ PÆD ^AS PROWEDENNQ SEMÆNARÆW(B-(NTRENÆNGÆW(B, (NDISKUSÆJ(B, (NA TAKOV OBGOWORENX (B"(NNETIPOWIH SITUACÆJ(B". (NdLQ STUDENTÆW GUMANÆTARNIH Æ PRIRODNI^IH FAKULXTETÆW UNÆWERSITETÆW(B.s)E
Keywords: (NeTIKA(B.s