(NzB)QÆRNIK ZADA^ Æ WPRAW Z WI]OÇ MATEMATIKI (B((NDLQ STUDENTÆW GEOGRAFÆ^NOGO FAKULXTETU(B).s)E (N~(B. 1, /s - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nu PER[)QÆJ ^ASTINÆ ZBÆRNIKA ZAPROPONOWANO ZAWDANNQ DLQ PRAKTI^NIH ZANQTX Z WI]OÇ MATEMATIKI Z NASTUPNIH TEM(B: (NGRANICÆ POSLÆDOWNOSTEJ Æ FUNKCÆJ(B, (NNEPERERWNÆSTX FUNKCÆÇ(B, (NPOHÆDNÆ Æ DIFERENCÆALI FUNKCÆJ(B, (NZASTOSUWANNQ POHÆDNIH(B, (NNEWIZNA^ENIJ Æ WIZNA^ENIJ ÆNTEGRALI(B, (NZASTOSUWANNQ WIZNA^ENOGO ÆNTEGRALA(B, (NFUNKCÆÇ BAGATXOH ZMÆNNIH(B, (NELEMENTI TEORÆÇ POLQ TA DIFERENCÆALXNÆ RÆWNQNNQ(B. (NdLQ STUDENTÆW æ(B-ææ (NKURSÆW GEOGRAFÆ^NOGO FAKULXTETU(B.s)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NwI]A MATEMATIKA(B.s