(NkON@KTIW(B: (NWIDI TA MOVLIWOST)QÆ ZASTOSUWANNQ (B=s)E Konjunktiv: Arten und Gebrauchsmoglichkeiten : (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NpOS)QÆBNIK SKLADENO WÆDPOWÆDNO DO NAW^ALXNOÇ PROGRAMI KURSU (B"(NpRAKTI^NA GRAMATIKA NÆMECXKOÇ MOWI(B". (NrOZGLQDA@TXSQ BUDOWA(B, (NZNA^ENNQ TA OSNOWNÆ MOVLIWOSTÆ ZASTOSUWANNQ KON(B'(N@KTIWU QK ODNOGO Z WIDÆW KATEGORÆÇ SPOSOBU(B. (NpOSÆBNIK MÆSTITX WPRAWI NA ZAKRÆPLENNQ GRAMATI^NOGO MATERÆALU(B. (NdLQ STUDENTÆW FAKULXTETÆW ÆNOZEMNIH MOW(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKAs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E