(NpROGRAMA D)QÆALEKTOLOGÆ^NOÇ PRAKTIKI DLQ STUDENTÆW (B2 (NKURSU FÆLOLOGÆ^NOGO FAKULXTETU UNÆWERSITETU (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NsU^ASNIJ ROZWITOK NAUKI(B, (NW T(B. (N^(B. (NF)QÆLOLOGÆÇ(B, (NHARAKTERIZUÃTXSQ ZWERNENNQM DO RÆDNIH DVEREL(B, (NDO WITOKÆW NACÆONALXNOÇ SAMOBUTNOSTÆ(B. (Nu ZW(B'(NQZKU Z CIM OSOBLIWOÇ AKTUALXNOSTÆ NABUWA@TX PRAKTIKI Z DISCIPLÆN UKRAÇNOZNAW^OGO HARAKTERU(B, (NQKÆ Ã PEWNIM PÆDSUMKOM WIW^ENNQ ZAZNA^ENIH DISCIPLÆN(B, (NA TAKOV KROKOM DO ZASWOÃNNQ MATERÆALU KURSU (B"(NoSNOWI ETNOLÆNGWÆSTIKI(B". (NmETA WIDANNQ DOPOMOGTI STUDENTAM(B, (NPÆD ^AS PRAKTIKI PO ZBORU TEKSTOWOGO MATERÆALU(B, (NZASTOSOWUWATI ZNANNQ Æ UMÆNNQ OTRIMANÆ PÆD ^AS WIW^ENNQ KURSU (B"(NdÆALEKTOLOGÆQ UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B".s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (Nd)QÆALEKTOLOGÆQs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E