(NfAKTORNA EKOLOG)QÆQ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DO LABORATORNIH ROBÆT (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nu METODI^NIH REKOMENDAC)QÆQH NAWEDENO PROGRAMU KURSU (B"(NfAKTORNA EKOLOGÆQ(B", (NOPISANO LABORATORNÆ ROBOTI(B, (NQKÆ OHOPL@@TX USÆ ROZDÆLI KURSU(B. (NrOZDÆLI Æ KOVNA LABORATORNA ROBOTA MÆSTQTX KOROTKÆ TEORETI^NÆ WÆDOMOSTÆ Z WIKLADOM OSNOWNIH FUNDAMENTALXNIH MOMENTÆW TEMI(B. (NdLQ STUDENTÆW(B-(NEKOLOGÆW UNÆWERSITETÆW(B, (NSÆLXSXKOGOSPODARSXKIH PEDAGOGÆ^NIH ÆNSTITUTÆW(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B"(NbÆOEKOLOGÆQ(B".s)E
Keywords: (NeKOLOG)QÆQ(B.s)E