(Nf)QÆZIKO(B-(NHÆMÆ^NIJ ANALÆZ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DO LABORATORNIH ROBÆT (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nu WIDANN)QÆ WÆDOBRAVENO OSNOWI FÆZIKO(B-(NHÆMÆ^NOGO ANALÆZU QK METODU PÆZNANNQ PROCESÆW(B, (N]O WÆDBUWA@TXSQ U FÆZIKO(B-(NHÆMÆ^NIH SISTEMAH(B, (NPRIJOMI GRAFÆ^NOGO PREDSTAWLENNQ FAZOWIH RÆWNOWAG U BÆNARNIH J TRINARNIH SISTEMAH(B; (NMETODI POBUDOWI TA ÆNTERPRETACÆÇ RÆZNIH TIPÆW DÆAGRAM STANU ZA ZALEVNÆST@ ÇH WLASTIWOSTEJ WÆD SKLADU(B, (NTEMPERATURI ABO TISKU(B. (NrOZGLQDA@TXSQ METODI WSTANOWLENNQ SKLADU TA PRIRODI FAZ(B, (NUMOW ÇH UTWORENNQ(B, (NWIZNA^ENNQ OBLASTEJ ÆSNUWANNQ W ZALEVNOSTÆ WÆD KONCENTRACÆÇ KOMPONENTÆW(B, (NTEMPERATURI(B, (NTISKU(B. (NdLQ STUDENTÆW HÆMÆ^NIH FAKULXTETÆW UNÆWERSITETÆW(B.s)E
Keywords: (NaNAL)QÆZs)E -- (Nf)QÆZIKO(B-(NHÆMÆ^NÆ METODI(B.s)E