(NkOMETA (B=s Cometa : (NpOEZ)QÆÇ (B/s)E - (Nw)QÆÃRE(B, (Na(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2004)
(NmOLODIJ AWTOR(B, (NQKIJ NARODIWSQ W S(B. (NkOL)QÆNKÆWCQH NA bUKOWINÆ Æ ZAKÆN^IW FÆLFAK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU(B, (NPI[E WÆR[Æ RÆDNO@ RUMUNSXKO@ MOWO@(B. (Nu DANOMU ZBÆRNIKU JOGO POEZÆÇ NADRUKOWANÆ DWOMA MOWAMI(B: (NRUMUNSXKO@ TA UKRAÇNSXKO@(B. (NpOETI^NA SISTEMA wÆÃRE FUNKCÆONUÃ W OKREMIH PROSTOROWO(B-(N^ASOWIH WIMÆRAH(B. (NjOGO TEKSTI ZA FORMO@ Æ ZA TEMATIKO@ NALEVATX DO KRA]IH ZRAZKÆW SU^ASNOÇ POEZÆÇ MOLODIH(B.s)E
(NuKR(B. (NTA RUM(B. (NMOWAMIs