(NfORMI U^AST)QÆ NASELENNQ U POLÆTI^NIH PROCESAH (B:s)E (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NrOTAR(B, (Nn(B.(N`(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK PRISWQ^ENO ANALÆZU OSNOWNIH KONWENCÆJNIH FORM POLÆTI^NOÇ U^ASTÆ NASELENNQ BUDX(B-(NQKOÇ KRAÇNI U SU^ASNOMU POLÆTI^NOMU PROCESÆ(B. (NaWTOROM WIKORISTANO ^IMALU KÆLXKÆSTX PRIKLADÆW(B, (NQKÆ ÆL@STRU@TX OSOBLIWOSTÆ WIKORISTANNQ TRADICÆJNIH FORM POLÆTI^NOÇ U^ASTÆ NASELENNQM uKRAÇNI U PERÆOD POSTKOMUNÆSTI^NIH TRANSFORMACÆJ(B. (NrOZRAHOWANO NA [IROKU STUDENTSXKU AUDITORÆ@(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B. (NWSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ SU^ASNIMI POLÆTI^NIMI PROCESAMI(B.s)E
Keywords: (NpOL)QÆTIKAs)E -- (NpOL)QÆTI^NÆ PROCESI(B.s)E