(NtEPLOTEHN)QÆ^NÆ WIMÆR@WANNQ Æ PRILADI (B:s)E (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENO METODIKU PROWEDENNQ TEPLOTEHNÆ^NIH WIMÆR@WANX(B, (NOPISANO METODI WIMÆR@WANNQ TISKU(B, (NWITRAT(B, (NRÆWNQ(B, (NSKLADU Æ WLASTIWOSTEJ RE^OWIN(B. (NnAWEDENO BUDOWU TA PRINCIP DÆÇ TEPLOTEHNÆ^NIH TA ÆN[IH PRILADÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW FÆZI^NIH FAKULXTETÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
Keywords: (NtEPLOTEHN)QÆKAs)E -- (NwIM)QÆR@WANNQ(B.s)E