(NeKONOM)QÆ^NA TEORÆQ(B. (NmODULXNA PROGRAMA (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmODULXNA PROGRAMA Z KURSU (B"(NeKONOM)QÆ^NA TEORÆQ(B" (NSKLADAÃTXSQ ÆZ P(B'(NQTI MODULÆW(B, (NQKÆ PEREDBA^A@TX POSLÆDOWNE OSWOÃNNQ STUDENTAMI PROGRAMNOGO MATERÆALU ZA DOPOMOGO@ SPLANOWANIH NA WESX TERMÆN NAW^ANNQ WIDÆW AUDITORNOÇ TA SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI DLQ STUDENTÆW EKONOMÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA KREDITNO(B-(NMODULXNO@ TEHNOLOGÆÃ@(B.s)E
Keywords: (NtEOR)QÆQs)E -- (NeKONOM)QÆ^NA(B.s)E