(NoSNOWI GEO)QÆNFORMACÆJNIH TEHNOLOGÆJ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI TA ZAWDANNQ DO PRAKTI^NIH Æ LABORATORNIH ROBÆT (B/s)E - (NsKRIPNIK(B, (Nq(B.(Np(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI ROZRAHOWANÆ NA STUDENTÆW(B, (NQKÆ WVE ZASWOÇLI PEWNIJ OBSQG ZNANX Æ OWOLODÆLI WÆDPOWÆDNIMI NAWI^KAMI ROBOTI NA PERSONALXNOMU KOMP(B'(N@TERÆ PRI WIW^ENNÆ [KÆLXNOGO KURSU (B"æ(NNFORMATIKA(B". (NzMÆST PRAKTI^NIH ROBÆT Æ LABORATORNIH ZAWDANX WÆDPOWÆDAÃ WIMOGAM ROBO^IH PROGRAM Z KURSÆW (B"(NoSNOWI GEOÆNFORMATIKI(B", "(NgEOÆNFORMACÆJNÆ SISTEMI W ZEMLEWPORQDKUWANNÆ(B" (NTA ÆN(B., (NQKÆ POW(B'(NQZANÆ Z WIW^ENNQM GEOÆNFORMACÆJNIH SISTEM Æ PROPONU@TXSQ STUDENTAM GEOGRAFÆ^NIH TA BÆOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW WUZÆW uKRAÇNI(B.s)E
Keywords: (NtEHNOLOG)QÆÇs)E -- (NgEO)QÆNFORMACÆJNÆ(B.s)E