(NsTATISTI^NA OPTIKA (B:s (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DO LABORATORNIH ROBÆT (B/s)E - (NbESAGA(B, (Nr(B.(Nm(B.s; (NmAKSIMQK(B, (Np(B.(Np(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nu WIDANN)QÆ NAWEDENO ROBOTI LABORATORNOGO PRAKTIKUMU Z KURSU (B"(NsTATISTI^NA OPTIKA(B". (NrOZGLQNUTO PRIKLADI WIRÆ[ENNQ PRQMIH TA OBERNENIH ZADA^ STATISTI^NOÇ OPTIKI(B. (NdLQ STUDENTÆW ÆNVENERNO(B-(NTEHNÆ^NIH FAKULXTETÆW(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B"(NlAZERNA TA OPTOELEKTRONNA TEHNÆKA(B".s)E
Keywords: (NoPTIKAs -- (NsTATISTI^NA(B.s