(NtEHN)QÆ^NA MEHANÆKA(B. (NkÆNEMATIKA (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI TA ÆNDIWÆDUALXNÆ ZAWDANNQ(B.,s)E , (N~ASTINA (B2 /s - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX WARÆANTI ÆNDIWÆDUALXNIH ZAWDANX Z TEHNÆ^NOÇ MEHANÆKI TA METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ DLQ ÇH SAMOSTÆJNOGO WIKONANNQ(B. (NnAWEDENÆ OSNOWNÆ PONQTTQ Æ TEOREMI KÆNEMATIKI(B, (NA TAKOV ROZW(B'(NQZKI TIPOWIH ZADA^(B. (NdLQ STUDENTÆW ÆNVENERNO(B-(NTEHNÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
Keywords: (NmEHAN)QÆKAs)E -- (NtEHN)QÆ^NAs)E -- (Nk)QÆNEMATIKA(B.s)E