(NtURISTI^NA bUKOWINA (B:s (NPUT)QÆWNIKs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NzOLOT)QÆ LITAWRI(B,s)E, 2004)
(NdANIJ PUT)QÆWNIK WKL@^AÃ ÆL@STRATIWNIJ MATERÆAL Æ POQSN@@^Æ TEKSTI PRO ARHÆTEKTURNÆ PAM(B'(NQTKI(B, (NMUZEÇ(B, (NHRAMI(B, (NNARODNÆ SWQTA Æ OBRQDI(B, (NEKSTREMALXNÆ WIDI WÆDPO^INKU NA bUKOWINÆ TO]O(B. (N~ITA^ ZNAJDE TUT Æ KARTU ~ERNÆWECXKOÇ OBLASTÆ(B, (NWÆDOMOSTÆ PRO REKREACÆJNÆ RESURSI(B, (NKLÆMATI^NÆ UMOWI(B, (NSOCÆALXNO(B-(NEKONOMÆ^NIJ PRFÆLX KRA@(B, (NA TAKOV ZAPRO[ENNQ WÆDWÆDATI CEJ BLAGODATNIJ KUTO^OK kARPAT(B.s)E
Keywords: (NkRA)QÃZNAWSTWOs)E -- (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQs)E -- (NpUT)QÆWNIKI(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E