(NuPRAWL)QÆNNQ PERSONALOM (B:s)E (NMETOD(B. (NREK(B. (NDO SAMOST)QÆJNOÇ ROBOTI STUD(B. /s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX MATERÆALI(B, (NQKÆ Ã DODATKOWIM DVERELOM ÆNFORMACÆÇ Z KURSU (B"(NuPRAWLÆNNQ PERSONALOM(B" Æ (NSPRQMOWANÆ NA DOPOMOGU STUDENTAM U SAMOSTÆJNOMU POGLIBLENOMU WIW^ENNÆ DANOÇ DISCIPLÆNI(B. (NpODANA ORÆÃNTOWNA(B, (NTIPOWA STRUKTURA KURSU (B"(NuPRAWLÆNNQ PERSONALOM(B", (NPERELÆK BAZOWIH PONQTX DO KOVNOÇ TEMI(B, (NPITANNQ DLQ SAMOKONTROL@(B, (NPERELÆK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI TA SLOWNIK NAJWAVLIWÆ[IH TERMÆNÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW EKONOMÆ^NIH FAKULXTETÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NmENEDVMENT ORGANÆZACÆJ(B".s)E
Keywords: (NuPRAWL)QÆNNQs)E -- (NpERSONALOM(B.s