(NkURS F)QÆZIKI (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. (NDLQ STUD(B. (NWI](B. (NNAW^(B. (NZAKL(B.: (NU (B3-(NH ^(B.s)E (N~(B. 1 :s (NmEHAN)QÆKA(B. (NmOLEKULQRNA FÆZIKA TA TERMODINAMÆKA (B/s)E - (NwENGRENOWI^(B, (Nr(B. (Nd(B.s; (NsTASIK(B, (Nm(B. (No(B.s; (NdAWIDOWI^(B, (Nw(B. (No(B.s; (NlOPATN@K(B, )Qæ. (No(B.s)E; (NwENGRENOWI^A(B, (Nr(B. (Nd(B.s; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E (N~ERN)QÆWECXKIJ NAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.] ;s, 2007)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENO FÆZI^NÆ OSNOWI MEHANÆKI(B, (NMOLEKULQRNOÇ FÆZIKI Æ TERMODINAMÆKI(B. "(NmEHANÆKA(B" (NPODANA TAKIM ^INOM(B, (N]OB PÆDKRESLITI ÇÇ ZNA^IMÆSTX QK DLQ ÆN[IH ROZDÆLÆW FÆZIKI(B, (NTAK Æ ASTRONOMÆÇ(B, (NASTROFÆZIKI(B, (NKOSMONAWTIKI TO]O(B. (NtEORÆQ WÆDNOSNOSTÆ PRI CXOMU WISTUPAÃ QK NEWÆD(B'Ã(NMNA ^ASTINA KURSU (B"(NmEHANÆKA(B". (NrOZDÆL (B"(NmOLEKULQRNA FÆZIKA TA TERMODINAMÆKA(B" (NPO^INAÃTXSQ Z WIW^ENNQ METODÆW DOSLÆDVENNQ SISTEM ÆZ BAGATXOH ^ASTINOK(B, (NW RAMKAH QKIH ROZGLQDAÃTXSQ MOLEKULQRNO(B-(NKÆNETI^NA TEORÆQ(B. (Nw TERMODINAMÆCÆ OSNOWNA UWAGA ZOSEREDVUÃTXSQ NA ÇÇ NA^ALAH TA FUNKCÆQH STANU TERMODINAMÆ^NIH SISTEM(B. (NpOSÆBNIK PRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW ÆNVENERNO(B-(NTEHNÆ^NIH TA ÆN[IH SPECÆALXNOSTEJ WUZÆW(B.s)E
Keywords: (Nf)QÆZIKAs)E -- (NmEHAN)QÆKAs)E -- (NmOLEKULQRNA F)QÆZIKAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ POSÆBNIKI(B.s)E