(NaNAL)QÆTI^NA HÆMÆQ(B. (NqKÆSNIJ ANALÆZ (B:s)E (NmODULX (B1. (NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX OKREMÆ ROZDÆLI ANALÆTI^NOÇ HÆMÆÇ(B, (NDEQKÆ PITANNQ ZAGALXNOÇ TA FÆZI^NOÇ HÆMÆÇ ]ODO WIKORISTANNQ ÇH U HÆMÆ^NOMU ANALÆZÆ(B, (NA TAKOV PRIKLADI ROZRAHUNKOWIH ZADA^(B, (NROZW(B'(NQZANNQ QKIH DOZWOLITX GLIB[E ZASWOÇTI TEORETI^NÆ OSNOWI PREDMETA(B. (Nu PRAKTI^NÆJ ^ASTINÆ NAWEDENO QKÆSNÆ ANALÆTI^NÆ REAKCÆÇ TA WIKLADENO METODIKI WIQWLENNQ KATÆONÆW Æ ANÆONÆW(B, (NUMOWI ÇH OSADVENNQ(B, (NMEHANÆZM DÆÇ GRUPOWIH REAGENTÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW NEHÆMÆ^NIH FAKULXTETÆW UNÆWERSITETÆW TA HÆMÆKO(B-(NTEHNOLOGÆ^NIH ÆNSTITUTÆW(B.s)E
Keywords: (NaNAL)QÆTI^NA HÆMÆQs)E -- (NqK)QÆSNIJ ANALÆZ(B.s)E