(NmETODIKA TRUDOWOGO TA PROFES)QÆJNOGO NAW^ANNQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX TEORETI^NÆ Æ METODI^NÆ OSNOWI WIKLADANNQ SPECÆALXNIH DISCIPLÆN TA TRUDOWOGO NAW^ANNQ U [KOLÆ Æ SISTEMÆ PROFESÆJNO(B-(NTEHNÆ^NOÇ OSWÆTI(B. (NdLQ STUDENTÆW ZAO^NOÇ TA EKSTERNATNOÇ FORM NAW^ANNQ SPECÆALXNOSTEJ (B"(NpROFESÆJNE NAW^ANNQ(B", "(NtRUDOWE NAW^ANNQ TA OSNOWI ÆNFORMATIKI(B".s)E
Keywords: (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NtRUDOWE NAW^ANNQ(B.s