(Nf)QÆZIKO(B-(NHÆMÆQ POLÆMERÆW (B:s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆJ (B/s)E - (NbUKA^UK(B, (No(B.(Nm(B.s; (N~OBAN(B, (Na(B.(Nf(B.s; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(Nu KONSPEKT)QÆ LEKCÆJ OPISANO OSNOWNÆ FÆZIKO(B-(NHÆMÆ^NÆ WLASTIWOSTÆ POLÆMERÆW(B. (NpOKAZANO WZAÃMOZW(B'(NQZOK ÇH BUDOWI TA WLASTIWOSTEJ(B. (NwISWÆTLENO ROLX GNU^KOSTÆ U NABUTTÆ POLÆMERAMI WLASTIWOSTEJ(B, (NNEHARAKTERNIH DLQ NIZXKOMOLEKULQRNIH RE^OWIN(B. (NoKREMÆ ROZDÆLI PRISWQ^ENÆ ROZGLQDU OSOBLIWOSTEJ ROZ^INÆW POLÆMERÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW HÆMÆ^NIH FAKULXTETÆW WUZÆW(B.s)E
Keywords: (Nh)QÆMÆQs)E -- (NpOL)QÆMERI(B.s)E