(NwODOPROW)QÆDNA MEREVA MÆSTA (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DO WIKONANNQ KURSOWOGO PROEKTU Z KURSU (B"(NwODOPOSTA^ANNQ(B" /s)E - (N{EW^UK(B, (Np(B.)Qæ.s)E; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(Nu METODI^NIH REKOMENDAC)QÆQH ROZGLQNUTO METODI ROZRAHUNKÆW WODOPROWÆDNIH MEREV(B, (NA TAKOV BEZPOSEREDNXO ZW(B'(NQZANIH Z NIMI SPORUD (B- (NWODOWODÆW(B, (NWODONAPÆRNIH BA[T(B, (NREZERWUARÆW NASOSNIH STANCÆJ(B. (NdETALXNO ROZGLQNUTÆ SKLADNÆ PITANNQ PROEKTUWANNQ TA ROZRAHUNKU MEREV Æ WODOWODÆW Z EKONOMÆ^NIMI OBGRUNTUWANNQMI(B. (NzWERNUTO UWAGU NA PRAWILA WIKONANNQ KRESLENX TA NA POQSN@WALXNU ZAPISKU ZGÆDNO DERVAWNIH STANDARTÆW (B((Ndstu(B). (NmETODIKA PODAÃTXSQ NA PRIKLADÆ ROZRAHUNKU HARAKTERNOÇ SISTEMI WODOPOSTA^ANNQ(B. (NrEKOMENDACÆÇ WÆDPOWÆDA@TX PLANU TA PROGRAMÆ Z PREDMETU (B"(NwODOPOSTA^ANNQ(B" (NSPECÆALXNOSTÆ (B"(NwODOPOSTA^ANNQ Æ WODOWÆDWEDENNQ(B" (NTA PRIZNA^ENÆ DLQ WIKONANNQ WÆDPOWÆDNOGO KURSOWOGO PROEKTU(B.s)E
Keywords: (NwODOPOSTA^ANNQ(B.s