(NdISKRETNA MATEMATIKA (B:s (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTEJ NAPRQMU (B"(NpRIKLADNA MATEMATIKA(B".s)E (N~(B. )Qææ, /s)E - (Nf)QÆLÆP^UK(B, (Nm(B.(Np(B.s)E; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI OHOPL@@TX ROZDÆLI (B"(NoSNOWI TEORÆÇ BULEWIH FUNKCÆJ(B", "(NfUNKCÆONALXNO ZAMKNUTÆ TA POWNÆ SISTEMI BULEWIH FUNKCÆJ(B" Æ "(NmÆNÆMÆZACÆQ BULEWIH FUNKCÆJ(B" (NFUNDAMENTALXNOGO KURSU (B"(NdISKRETNA MATEMATIKA(B". (NwIKLADENO OSNOWNÆ TEORETI^NÆ PONQTTQ TA FAKTI(B, (NNAWEDENO PRIKLADI ROZW(B'(NQZUWANNQ TIPOWIH ZADA^(B, (NZAPROPONOWANO WELIKU KÆLXKÆSTX ZADA^ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI(B.s)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NdISKRETNA MATEMATIKA(B.s