(NeKOLOG)QÆQ TWARIN (B:s)E (NrOBO^IJ ZO[IT DLQ LABORATORNIH ROB)QÆT (B/s)E - (NfEDORQK(B, (Nm(B.(Nm(B.s; (NtALAH(B, (Nm(B.(Nw(B.s; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NrOBO^IJ ZO[IT DLQ LABORATORNIH ROB)QÆT WÆDPOWÆDAÃ PROGRAMÆ KURSU (B"(NeKOLOGÆQ TWARIN(B" (NDLQ STUDENTÆW(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B"(NeKOLOGÆQ TA OHORONA NAWKOLI[NXOGO SEREDOWI]A(B", Æ (NWIDANIJ Z METO@ ORGANÆZACÆÇ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI W UMOWAH KREDITNO(B-(NMODULXNOÇ SISTEMI NAW^ANNQ(B. (NwIDANNQ MÆSTITX PROTOKOLI (B10 (NLABORATORNIH ROBÆT(B. (Nu KOVNOMU PROTOKOLÆ NAWEDENO PERELÆK NEOBHÆDNIH MATERÆALÆW Z WIDÆLENNQM TIH(B, (NNAQWNÆSTX QKIH POWINEN ZABEZPE^ITI STUDENT(B, (NSISTEMATI^NE POLOVENNQ DOSLÆDVUWANIH TWARIN(B, (NTEORETI^NÆ WÆDOMOSTÆ(B, Æ(NNSTRUKCÆ@ DLQ WIKONANNQ LABORATORNOÇ ROBOTI Z TABLICQMI DLQ ZAPOWNENNQ(B, (NPERELÆK REKOMENDOWANOÇ Z DANOÇ TEMI LÆTERATURI TA ZAPITANNQ DLQ PEREWÆRKI ZASWOÃNNQ MATERÆALU(B. (NdLQ STUDENTÆW BÆOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW UNÆWERSITETÆW(B.s)E
Keywords: (NeKOLOG)QÆQ TWARIN(B.s)E