(NrOSLINNICTWO (B: (NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK(B,s)E (N~ASTINA (B2 /s - (NsMAGA(B, )Qæ.(Ns(B.s)E; (NbESPALXKO(B, (Nr(B.)Qæ.s)E; (NkAZ)QÆMÆR(B, æ.æ.s)E; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NrOZGLQNUTO NARODNOGOSPODARSXKE ZNA^ENNQ(B, (NB)QÆOLOGÆ^NÆ OSOBLIWOSTÆ TA ÆNTENSIWNÆ TEHNOLOGÆÇ WIRO]UWANNQ OSNOWNIH SÆLXSXKOGOSPODARSXKIH KULXTUR (B((NPOLXOWIH Æ KORMOWIH(B). (NpRIDÆLENO OSOBLIWU UWAGU SKLADOWIM SU^ASNIH TEHNOLOGÆJ (B- (NRACÆONALXNÆJ STRUKTURÆ POSÆWNIH PLO] Æ POPEREDNIKAM(B, (NPÆDGOTOWCÆ NASÆNNQ DO SÆWBI(B, (NDOGLQDU ZA POSÆWAMI Æ ZBIRANN@ WROVA@(B. (NdLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ AGROHÆMÆQ TA GRUNTOZNAWSTWO(B, (NZEMLEWPORQDKUWANNQ TA KADASTR(B.s)E
Keywords: (NrOSLINNICTWO(B.s