(NaDM)QÆNÆSTRATIWNE PROCESUALXNE PRAWO uKRAÇNI (B:s)E (NnAW^ALXNA PROGRAMA (B((NZA WIMOGAMI KREDITNO(B-(NMODULXNO)QÇ SISTEMI(B) /s)E - (NtARANUHA(B, (Nw(B.(Np(B.s; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NkREDITNO(B-(NMODULXNA PROGRAMA KURSU M)QÆSTITX PEREDMOWU(B, (NMODULXNU PROGRAMU DISCIPLÆNI (B"(NaDMÆNÆSTRATIWNE PROCESUALXNE PRAWO(B", (NZAWDANNQ DO NAW^ALXNIH ELEMENTÆW(B, (NPERELÆK NORMATIWNO(B-(NPRAWOWIH AKTÆW(B, (NREKOMENDOWANU TA SPECÆALXNU LÆTERATURU(B, (NPERELÆK PITANX DLQ PÆDSUMKOWOGO KONTROL@(B. (NdLQ STUDENTÆW @RIDI^NIH WUZÆW Æ FAKULXTETÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 36-48s)E
Keywords: (NpRAWOs -- (NaDM)QÆNÆSTRATIWNEs)E -- (NoRGANI DERVAWNO)QÇ WIKONAW^OÇ WLADI(B.s)E