(Nm)QÆKROSKOPÆ^NA TEORÆQ QWI] PERETWORENNQ ENERGÆÇ (B:s)E (NlABORATORNIJ PRAKTIKUM (B/s - (NmANIK(B, (No(B.(Nm(B.s; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NlABORATORNIJ PRAKTIKUM PRIZNA^ENIJ NADATI DOPOMOGU STUDENTAM F)QÆZI^NOGO FAKULXTETU U RACÆONALXNÆJ ORGANÆACÆÇ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI PRI PÆDGOTOWCÆ DO PRAKTI^NIH ZANQTX Z KURSU (B"(NmÆKROSKOPÆ^NA TEORÆQ QWI] PERETWORENNQ ENERGÆÇ(B".s)E
Keywords: (NeLEKTRI^NA ENERG)QÆQs)E -- (NmAGNETIZM(B.s