(NmORFEM)QÆKA Æ SLOWOTWÆR SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURNOÇ MOWI (B:s)E (NkONTROLXN)QÆ ZAWDANNQ (B/s)E - (NgUCULQK(B, (Nt(B.)Qã.s)E; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(Nu NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NOMU POS)QÆBNIKU ZAPROPONOWANO BLOKI TEORETI^NIH TA PRAKTI^NIH KONTROLXNIH ZAWDANX ÆZ (B"(NmORFEMÆKI Æ SLOWOTWORU SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURNOÇ MOWI(B" (NDLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NuKRAÇNSXKA MOWA Æ LÆTERATURA(B". (NkONTROLXNÆ ZAWDANNQ ROZPODÆLENO NA TRI MODULÆ(B: (NMODULX æ (B"(NoSNOWNÆ PROBLEMI MORFEMNOÇ BUDOWI SLOWA(B"; (NMODULX ææ (B"(NsLOWOTWÆR(B. (NsPOSOBI SLOWOTWORENNQ(B"; (NMODULX æææ (B"(NnEMORFOLOGÆ^NÆ SPOSOBI SLOWOTWORENNQ(B. (NsTRUKTURNO(B-(NSISTEMNA ORGANÆZACÆQ SLOWOTWORU UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B".s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKAs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E