(NaDWOKATURA uKRA)QÇNI (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NpAW^UK(B, )Qæ.(Ns(B.s)E; (NnEVURB)QÆDA(B, (Ns(B.æ.s)E; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENO OSNOWNIJ ZMÆST KURSU (B"(NaDWOKATURA uKRAÇNI(B", (NROZKRITO JOGO TEMATIKU(B, (NNADANÆ METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ DO TEM ÆZ POSILANNQM NA NORMATIWNU BAZU Æ LÆTERATURU(B. (NpREDSTAWLENA ZMÆSTOWNO(B-(NDÆQLXNÆSNA STRUKTURA MODULÆW NAW^ALXNOÇ DISCIPLÆNI(B. (NnAWEDENIJ PERELÆK ZALÆKOWIH PITANX(B. (NdLQ STUDENTÆW @RIDI^NIH WUZÆW Æ FAKULXTETÆW(B, (NA TAKOV ADWOKATÆW(B, (NPRAKTI^NIH PRACÆWNIKÆW PRAWOOHORONNIH ORGANÆW uKRAÇNI(B, (NORGANÆW PRAWOSUDDQ uKRAÇNI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 32-43s)E
Keywords: (NaDWOKATURA(B.s