(NfONETIKA )QÆ FONOLOGÆQ SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURNOÇ MOWI (B:s)E (NkONTROLXN)QÆ ZAWDANNQ (B/s)E - (NgUCULQK(B, (Nt(B.)Qã.s)E; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(Nu NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NOMU POS)QÆBNIKU ZAPROPONOWANO BLOKI TEORETI^NIH TA PRAKTI^NIH KONTROLXNIH ZAWDANX ÆZ (B"(NfONETIKI TA FONOLOGÆÇ SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B" (NDLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NpEREKLAD(B" ((NUKRAÇNSXKO(B-(NROSÆJSXKIJ(B). (NkONTROLXNÆ ZAWDANNQ ROZPODÆLENO NA TRI MODULÆ(B: (NMODULX æ (B"(NzWUKOWIJ RÆWENX MOWI(B. (NbUDOWA MOWNOGO APARATA(B. (NaRTIKULQCÆJNO(B-(NAKUSTI^NA HARAKTERISTIKA ZWUKÆW(B"; (NMODULX ææ (B"(NmODIFÆKACÆÇ Æ ^ERGUWANNQ FONEM(B"; (NMODULX æææ (B"(NsKLAD(B. (NnAGOLOS(B". (NkOVEN MODULX MÆSTITX ^OTIRI WARÆANTI WPRAW TEORETI^NOGO Æ PRAKTI^NOGO SPRQMUWANNQ(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NfONETIKAs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E