(NoSNOWI M)QÆSCEWOGO SAMOWRQDUWANNQ W uKRAÇNÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NwIDANNQ PRISWQ^ENE AKTUALXNIM PITANNQM M)QÆSCEWOGO SAMOWRQDUWANNQ W uKRAÇNÆ(B, (NMÆSTITX TEMATIKU LEKCÆJNIH ZANQTX(B, (NPERELÆK KONTROLXNIH PITANX(B, (NSPISOK REKOMENDOWANIH DVEREL TA LÆTERATURI Æ DODATKÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW WUZÆW(B, (NMAGÆSTRÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NdERVAWNA SLUVBA(B", (NSTUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NpOLÆTOLOGÆQ(B", (NDERVAWNIH SLUVBOWCÆW ORGANÆW WIKONAW^OÇ WLADI(B, (NPOSADOWIH OSÆB ORGANÆW MÆSCEWOGO SAMOWRQDUWANNQ(B, (NDEPUTATÆW MÆSCEWIH RAD TA USÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PITANNQMI FUNKCÆONUWANNQ SISTEMI MÆSCEWOGO SAMOWRQDUWANNQ(B.s)E
Keywords: (NpRAWOs -- (NmUN)QÆCIPALXNE PRAWOs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E